Flytta, Flytta & Flytta

Jag vet att jag inte har bloggat nu på några dagar men jag har av någon konstig anledning inte kunnat sova på nätterna. Jag har somnat vid 4-5 tiden och vaknat vid 10-11... jättekonstigt. Brukar ju somna 2 och vakna vid 13-14! Så jag har inte mått så jättebra! Men igår iallafall så hade jag det fullt upp! Först så träffade jag Julia ett tag innan hon skulle jobba. Vi gick på stan, fick med mig ett jättefint linne från monki, och till middag blev det donken. 
 
Efter det så skyndade jag mig hem för att följa med mina föräldrar för att vi skulle hjälpa min moster att flytta. Så vi for och hyrde ett släp vid 18.30. När vi kom fram till min moster och öppnar släpet så är det drängt med öl, så hela släpet stank öl och golvet var alldeles klibbigt, så vi gick åka tillbaka och byta... Sen när vi skulle börja bära in hennes saker så var det jättemycket av möblerna som var trasiga som absolut inte går att använda, men hon skulle bestämt ha kvar dem. Det är ganska svårt att förklara men hela flytten var ett ända helvete kan jag ju meddela!! Så vi var inte klara förns vid 01.00 tiden, då var vi hemma... Jag har aldrig haft så ont i min kropp eller varit så trött som jag var igårkväll!! 
 
Imorse när jag vaknade kunde jag knappt resa mig upp pga min rygg (har ju skolios). Mina handleder, nacken, fötterna och inprincip hela kroppen skrek av smärta!! Men lite skönt är det för jag är jäkligt nöjd över min insats igår (var typ jag och pappa som gjorde allt jobb). Nu ska jag kolla lite Youtube och villa min kropp så ni får ha det så bra så hörs vi!<3
 
Bild från tältningen<3