Balder och Jacqueline

Igår så var jag och Jacqueline nere på stan unde dagen. Vi kollade lite mer på mellandagsrean, dock fick inte jag med mig någonting. Men det är lika bra då jag inte har så jättemycket pengar. Vi skildes sedan åt vid 14.30 tiden för jag skulle fara och äta med min famil.

Så vid 17.00 tiden for jag och min familj och käka på Balder här på stan. Mormor bjöd alla då hon alltid brukar göra det då Emil kommer upp till Umeå. Vi vart runt 11 styckna så det det var jättekul att alla var samlade. Jag fick dock lite brottom där mot slutet för jag skulle med bussen till Jacqueline. Men det löste sig så vid 19.00 tiden var jag hos Jacqueline.

När jag kom till henne var även Daniel där så vi bestämde oss för att vi skulle åka skrana haha. Så vi gjorde det ett tag , men vi blev ganska less fort så vi gick hem ganska snabbt. Hemma hos henne gjorde vi typ inget. Lyssna på musik, pratade och typ halvsov. Men det var mycket trevligt ändå! Pappa kom sedan och hämtade mig vid 00.30 tiden för då var jag dötrött. Så man kan säga att igår hade jag fullt upp. Hoppas ni också hade det bra så hörs vi!<3