Wella hårmodell!!

Shit asså! Nu sitter jag i min säng 07.00 på morgonen så jag kan göra mig klart och sedan traska iväg till attityd där jag ska vara hårmodell för wella! Jag tycker det låter jättekonstigt att jag ska va modell! Jag har ju varken längden eller måtten.

Det hela började med att Julia ringde mig igår vid kl 19.00 och sa att hon var på ett hotell här i stan och skulle vara modell för wella. Jag tänkte ju så himla roligt för henne, men helt plötsligt så säger hon: dem behöver fler personer och dem tyckte du var jättegullig och så, så kan du tänka dig att vara med? Självklart tackade jag ja för jag kommer ju aldrig kunna vara "modell" sen, om det nu inte skulle hända ett mirakel med min kropp och längd haha! 

Dem kommer klippa, färga och styla ens hår. Man kommer även bli sminkad och sedan låna kläder därifrån. Det är pastell tema dem har, vilket jag tycker är jättefina färger. Men jag kommer komma hem med dem färgerna i håret haha. Det ska bli så sjukt roligt, längtar riktigt mycket nu! Men jag är supernervös!! Jag ska liksom gå catwalk sen för 80 andra frisörer i höga klackar... Det är de jag egentligen är nervös över! Jag går ju aldrig i klackar!!! Men vi kommer ha gott med tid för att träna att gå i dem! Nu måste jag gå så ni får ha det så bra så hörs vi!<3